Menu

QUADROPHONIE TEATRALA EVENIMENT CARITABIL PENTRU PROIECTUL “NEVAZATORI IN LUMINA”

888

Compania D’arte va invita in perioada 21 iunie – 28 iunie, la o serie de patru spectacole teatrale, ce se vor desfasura la Ambasada, incluse intr-un eveniment caritabil unic “Quadrophonie teatrala”.

       Spectacolele sunt organizate cu scopul strangerii de fonduri pentru proiectul “Nevazatori in lumina” , proiect cu si pentru nevazatori, avand drept scop cunoasterea problemelor nevazatorilor si intelegerea necesitatii accesibilizarii spatiului public timisorean pentru nevazatori, de catre comunitatea si factorii decizionali ai autoritatii publice a orasului Timisoara. “Nevazatori in lumina”  cuprinde ateliere artistice de teatru senzorial - labirint, teatru forum, ateliere de muzica, fotografie, precum si concerte, spectacole si expozitii in spatiul public, implicand in mod direct si activ persoanele cu deficiente de vedere si spectatorii timisoreni. In cadrul proiectului se vor utiliza metode de lucru nonformale, utilizand tehnici specifice artei implicate social, cu si pentru comunitatea nevazatorilor din orasul Timisoara.

Informatii despre proiectul “Nevazatori in lumina” sunt postate pe site

http://www.companiadearte.com/proiecte/actualitate/nevazatori-in-lumina

 

Spectacolele pe care vi le propunem sunt:

21 IUNIE,  ora 19:00 – “Orchestra Titanic” de Hristo Boytchev

22 IUNIE, ora 19:00  - “Colonelul şi păsările” de Hristo Boytchev

23 IUNIE, ora 19:00 – “Omul din care a fost extras răul”  de Matei Visniec

28 IUNIE, ora 19:00 – “Omul din care a fost extras răul” de Matei Visniec

 

INFORMATII DETALIATE DESPRE EVENIMENT SUNT PREZENTATE PE PAGINA http://www.companiadearte.com/proiecte/portofoliu/quadrophonie-teatrala-eveniment-caritabil

Comments

  • No comments made yet. Be the first to submit a comment

Posteaza un comentariu

Guest
Guest Sâmbătă, 19 August 2017