Menu

QUADROPHONIE TEATRALA - EVENIMENT CARITABIL

2032

QUADROPHONIE TEATRALA

EVENIMENT CARITABIL PENTRU PROIECTUL “NEVAZATORI IN LUMINA”

 

Compania D’arte va invita in perioada 21 iunie – 28 iunie, la o serie de patru spectacole teatrale, ce se vor desfasura la Ambasada, incluse intr-un eveniment caritabil unic “Quadrophonie teatrala”.

       Spectacolele sunt organizate cu scopul strangerii de fonduri pentru proiectul “Nevazatori in lumina” , proiect cu si pentru nevazatori, avand drept scop cunoasterea problemelor nevazatorilor si intelegerea necesitatii accesibilizarii spatiului public timisorean pentru nevazatori, de catre comunitatea si factorii decizionali ai autoritatii publice a orasului Timisoara. “Nevazatori in lumina”  cuprinde ateliere artistice de teatru senzorial - labirint, teatru forum, ateliere de muzica, fotografie, precum si concerte, spectacole si expozitii in spatiul public, implicand in mod direct si activ persoanele cu deficiente de vedere si spectatorii timisoreni. In cadrul proiectului se vor utiliza metode de lucru nonformale, utilizand tehnici specifice artei implicate social, cu si pentru comunitatea nevazatorilor din orasul Timisoara.

Informatii despre proiectul “Nevazatori in lumina” sunt postate pe site

http://www.companiadearte.com/proiecte/actualitate/nevazatori-in-lumina

 

Spectacolele pe care vi le propunem sunt:

21 IUNIE,  ora 19:00 – “Orchestra Titanic” de Hristo Boytchev

22 IUNIE, ora 19:00  - “Colonelul şi păsările” de Hristo Boytchev

23 IUNIE, ora 19:00 – “Omul din care a fost extras răul”  de Matei Visniec

28 IUNIE, ora 19:00 – “Omul din care a fost extras răul” de Matei Visniec

 

“Orchestra Titanic” de Hristo Boytchev

Spectacolul este sustinut de actori amatori din cadrul trupei de teatru a Companiei D’arte. Distribuţia spectacolului – în ordinea intrării în scenă – este următoarea:  RALUCA MACOVEI – LIVIU MAXIM JITARU – CLAUDIA FEHER – ALINA PREDA – COSMIN NEDELA. Regia spectacolului este semnată de MARIANA LUCA,  muzica live de MADALIN LUCA, iar machiajul este realizat de MIRA METZLER de la www.garderobademachiaj.ro  .

Piesa este o comedie tristă a dramaturgului contemporan Hristo Boytchev. Piesa este o metaforă despre viaţă şi sensul ei, despre realitate şi iluzie, despre marea călătorie şi marea trecere, despre singurătate şi a fi împreună, despre aşteptările vietii – a unui tren salvator pe un peron într-o gara uitată de lume, despre trenurile în care nu putem urca pentru că nu opresc niciodată şi în care călătoresc mereu ceilalţi a căror viaţă pare a avea sens şi destinaţie clară. Este o poveste despre oameni, cu căutările, rătăcirile şi visele lor.

Durata spectacolului: 1:30 h / fără pauză

Informatii detaliate despre spectacol sunt postate pe site: 

http://www.companiadearte.com/proiecte/actualitate/orchestra-titanic-de-hristo-boytchev-spectacol-de-teatru

 

“Colonelul şi păsările” de Hristo Boytchev

Spectacolul este sustinut de actori amatori din cadrul trupei de teatru a Companiei D’arte. Distribuţia spectacolului – în ordinea intrării în scenă – este următoarea: 

ALENA NICOLAESCU – IOANA DOBRA – ALINA PREDA – CAMELIA RAFILIU –NICOLETA ŞERBAN – RALUCA MACOVEI –CLAUDIA FEHER . Regia spectacolului este semnată de MARIANA LUCA, muzica live de MADALIN LUCA, iar machiajul este realizat de MIRA METZLER de la www.garderobademachiaj.ro .

Piesa este o tragi-comedie, a dramaturgului Hristo Boytchev, unul dintre cei mai importanţi şi jucaţi scriitori contemporani, pe scenele din întreaga lume, piesele sale fiind montate în 40 de ţări de pe cinci continente. Este o lectie de viata in care nebunia unuia devine salvarea celorlalţi.

Durata spectacolului: 2:30 h / cu pauză 15 min

Informatii detaliate despre spectacol sunt postate pe site: 

http://www.companiadearte.com/proiecte/actualitate/colonelul-si-pasarile-spectacol-de-teatru

 

“Omul din care a fost extras răul”  de Matei Visniec

Spectacolul este sustinut de actori amatori din cadrul trupei de teatru a Companiei D’arte.

Distribuţia spectacolului – în ordinea intrării în scenă – este următoarea: 

EUGEN SABIN IRIMIA –  ALEXANDRA DRAGOŞ – ADINA DIDII – BOGDAN COCOŞILĂ – SILVIU MÂRZA – ADELINA BONCA – DORIN JACOTĂ – OLIMPIA DUMITRAŞ – FERI HANSAGI – TATIANA BUICA, iar muzica live de MADALIN LUCA, iar machiajul este realizat de MIRA METZLER de la www.garderobademachiaj.ro . Videoproiecţia este concepută de MIHNEA ŞERBAN.

Piesa de teatru absurd a dramaturgului contemporan Matei Vişniec este o frescă a societăţii de consum contemporane, care poate aluneca foarte uşor spre totalitarism, prin propagarea unei “matrice ideale a existenţei”. Domnul Şobolan ne propune o societate superioară, în care toţi oamenii trebuie să accepte uniformizarea, sa aiba un “creier unic”, dacă doresc să fie fericiţi, buni, morali, luminoşi.

Durata spectacolului: 2:45 h / cu pauză 15 min

Informatii detaliate despre spectacol sunt postate pe site

http://www.companiadearte.com/proiecte/actualitate/omul-din-care-a-fost-extras-raul-spectacol-de-teatru

 

INTRAREA/ SPECTACOL : DONATIE minima recomandata 10 RON

LOCUL DESFASURARII: AMBASADA , str. Anton Seiller nr.2, Timisoara

Informatii suplimentare:

Compania D’arte

Website: www.companiadearte.com

Tel. 0720762073

Email. companiadarte@gmail.com

Acest eveniment susține programul CHECK-OUTimișoara prin care, timp de un an, orașul nostru este Capitala Tineretului din România.

Afis-AMBASADA-FINAL_20160612-154916_1.jpg

Comments

  • No comments made yet. Be the first to submit a comment

Posteaza un comentariu

Guest
Guest Sâmbătă, 19 August 2017