Menu

OGLINZI PARALELE - labirint uman din piese de teatru scurt

5737

        Compania D’arte va invita la spectacolul de teatru “Oglinzi paralele” ce se va desfasura, vineri 20 iunie, ora 20:00, la Casa Artelor Timisoara – Sala Studio Art (str. Augustin Pacha nr.8). Intrarea este libera.

       “Oglinzi paralele” va propune o calatorie interioara printr-un labirint uman format din piese de teatru scurt ale dramaturgului Matei Visniec. Spectacolul a fost realizat in cadrul atelierelor de actorie pentru adulti amatori/iubitori de teatru, organizate de Compania D’arte si coordonate de Mariana Luca. Este un spectacol al lumii contemporane, este un spectacol despre : manipulare si controlul maselor, ne/comunicare, ne/iubire, singuratate, prietenie, uniformizarea umana, pierderea identitatii in celalalt, pierdere de sine, revolta, agresivitate, cautare... Matei Visniec ne trimite intr-o calatorie fara ocolisuri catre noi insine, oferindu-ne o oglinda contemporana limpede, in care ne putem vedea cu luciditate, transformand opacitatea privirii in cunoastere. Va invitam la un spectacol in care sa reflectam la adevarurile noastre si ale societatii in care traim, intorcand oglinda umana numita Celalalt catre mintile noastre.

DISTRIBUTIA  – in ordinea intrarii in scena: Adina Didii // Sandra Bogdan // Anca Spalatoreasa // Oana Garas // Olimpia Dumitras // Dan Tataru

MUZICA & PROIECTIA VIDEO : Madalin Luca

MACHIAJ: Mirabela Metzler

REGIA: Mariana Luca

FOTOGRAFII DE LA SPECTACOL

VIDEO-uri DE LA SPECTACOL

SPALATORUL DE CREIER

SPECIALISTUL IN LECTII DE CERSIT

MANCATORUL DE CARNE

SANDVICI CU PUI

ROMANIA FREE COUNTRY

OMUL CU OGLINDA

VOCI IN LUMINA ORBITOARE

 

ORGANIZATOR: Asociatia culturala “Compania D’arte” www.companiadearte.com

PARTENER CULTURAL:Directia Judeteana pentru Cultura Timis www.dccpcnjtimis.ro

Afis-Oglinzi-20-1-mega.jpg

POST SCRIPTUM:  Va invit sa va faceti o prima impresie despre protagonistii spectacolului “Oglinzi paralele”, citind cateva randuri in care fiecare vorbeste despre sine:

Adina Didii

Spirit liber, pasionata de munte, nisipul fin al marii si norii pufosi ai cerului, cu simt al responsabilitatii si sete de cunoastere.

Sandra Bogdan

Cine sunt eu ? Eu sunt Sandra, sau cel putin in viata de zi cu zi asa ma cheama dar asta nu inseamna ca intotdeauna ma cheama asa. Exista momente cand evadez din lumea noastra de zi cu zi pentru a da viata unei  "persoane"  interesante pe care voi o cunoasteti si o descoperiti cand isi face intrarea pe scena. Ce fac eu? Incerc sa fac din toate cate putin. Imi place foarte mult sa invat zi de zi lucruri noi si sa am o viata activa, dinamica mereu pe fuga. Imi place originalitatea si apreciez oamenii care au curajul sa aleaga un drum propriu in viata. Ce cred eu ? Cred ca "ce nu te omoara, te face mai puternic"

Anca Spalatoreasa 

Ne-apasa greul vietii /Dar nu ne sta-n drum /Simtim mersul vietii/ Spectacolul nebun.

Mai sunt cateva zile  / Si vine in drum spre tine /Un vant ce te aduce,/In drumul catre mine.

Vei astepta cu graba /Sa-nceapa acest spectacol /Pe care il vei scrie /In cel mai drag oracol.

Astept cu nerabdare/  Sa ne vedem de-aproape/ Sa simtim caldura /Scenei minunate. 

Olimpia Dumitras

Menirea mea in aceasta lume este sa fiu fericita. Eu ma creez cu fiecare experienta traita si cunostinta asumata, cu influentele persoanelor intalnite si cu amprentele lasate in drumul meu prin viata. Scopul meu este sa fiu astazi mai interesanta decat am fost ieri. Vreau sa ma exprim artistic, pentru ca doar prin arta omul isi poate exprima inedit esenta ca reflexie reala a lumii. Sunt una cu totul si totul se afla ascuns in mine. Pot sa fiu cine vreau sa fiu si pot exprima tot ce poate face inima sa tresara de emotie.

Dan A. Tătaru

Greu de vorbit când e vorba de mine! Știu sigur că nu știu tot! Știu că am bucuria de a descoperi mereu trăiri noi și trăsături actuale, izvorâte probabil din setea permanentă de cunoaștere. Ador competiția și să fiu pus în dificultate. Sunt simplu și alerg spre complex. Aș vrea să cresc mereu și să îmi cunosc limitele cât mai târziu.

       Va invitam ca prin Oglinzile paralele pe care vi le infatisam, sa mai asezati un ciob potrivit in recompunerea unei imagini de sine autentice. 

 

Blog posted from Strada Augustin Pacha 8, Timișoara, Romania View larger map

Comments

  • No comments made yet. Be the first to submit a comment

Posteaza un comentariu

Guest
Guest Sâmbătă, 19 August 2017