Menu

IMAGINEAZA-TI CA ESTI DUMNEZEU de Matei Visniec  - ultima reprezentatie

290

IMAGINEAZA-TI CA ESTI DUMNEZEU

de Matei Visniec 

       Compania D’arte va invita la spectacolul „Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu” de Matei Visniec, al Trupei de teatru „ZAR” a companiei , miercuri, 14 iunie, ora 20:00, la Casa Tineretului Timisoara.

DISTRIBUTIA spectacolului, in ordinea intrarii in scena:

NICU BOROTA – COSMINA VUC – SERBAN MEMA - DANIEL NICA – OLIVERA DUMITRESCU – ADELINA BACIU – MIHAI HAIDUC

REGIA: MARIANA LUCA

SCENOGRAFIA & VIDEOPROIECTIA: ANDRA MANOLE

COLOANA SONORA LIVE: MADALIN LUCA

MACHIAJ: MIRA METZLER

       „Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu” este un spectacol de teatru absurd, format din piese de teatru scurt, care imbina comedia si tragedia in stilul specific lui Matei Visniec, care in ras pune o lacrima si in plans un zambet. Spectacolul contureaza o fresca metaforica si realista a lumii contemporane, cu omeni aflati in situatii limita de viata, penduland intre „un om egal cu un fulg de zapada” si „o fiinta umana echivaleaza cu o foaie de hartie acoperita de stampile si semne uneori necunoscute”. Un spectacol despre oglindirea in ranile celuilalt, intalniri la granita dintre viata si moarte, intalniri cu si fara masca, neintalniri in iubiri trecatoare, toate intamplandu-se in marea trecere prin viata, sub ochiul unui Dumnezeu care are rabdare, „nu se grabeste nicioadata”.

Durata spectacolului: 1:30 cu pauza 15 min

PARTENERI COMPANIA D’ARTE:

FITT – Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis

ADP Timisoara

UBER

Uber este partener de mobilitate al Companiei Darte! Cu Uber ajungi confortabil, convenabil și în siguranță, indiferent de destinație, iar o mașină este mereu la un buton distanță. Participanții care nu au încercat Uber până acum, beneficiază de o prima cursă gratuită, în limita a 25 de lei, dacă își fac un cont pe Uber.com/App și introduc în aplicație codul promoțional TeatruDarte.

Intrarea la spectacol este cu tichet de donatie in valoare de 10 RON, pentru sustinerea proiectelor Companiei D’arte.

Informatii suplimentare:

Compania D’arte

Website: www.companiadearte.com

Email: companiadarte@gmail.com

Tel.0723297456

 

 

Blog posted from Strada Arieș 19, Timișoara, Romania View larger map

Comments

  • Guest
    Nicu Borota Joi, 22 Iunie 2017

    Meditând asupra piesei, povestea chiar s-a conturat frumos cu ceea ce am putut obține din conturarea personajelor. "Imaginează-ți că ești Dumnezeu" este o poveste în care personajele care au apărut în scenă au redat publicului diferite sentimente, Vibko,orbul(Zdranko îi pusesem numele), prizonierul sau muncitorul fiind mai colective sau mai cameo ca să zic așa m-am regăsit în ele exprimând dorința de a face ceva cu orice preț, de apune mereu întrebări, de a lupta pentru ceva anume și de a trăi intens și la maxim fiecare personaj. A fost excepțional munca cu ZAR-ul am dat bine și a ieșit 6-6 adică MAXIM- am spus. Compania D'Arte mi-a deschis o nouă portiță pt încă o pasiune pe lângă cea a artelor marțiale adică actoria. E prea tare teatrul ca să renunț la el, e locul unde imaginația și creativitatea le-am condimentat în jocurile pe care le-am făcut făurind o poveste pentru că poveștile de pot naște din orice moment al vieții. Mulțumesc tuturor colegilor cu care am lucrat dar mai ales Mirei Metzler pt make-up-ul excelent lucrat și totodată maeștrilor Mariana și Mădălin Luca pentru că au dat lumină și viață piesei. O vară incendiară vă doresc. Ne revedem la toamnă când răsar roadele. Paaa!

Posteaza un comentariu

Guest
Guest Sâmbătă, 19 August 2017