Menu

Festivalul Drumetii Montane lanseaza o noua provocare in 2014

2222

In perioada 01-03 august 2014 esti asteptat sa cutreieram impreuna tinutul RETEZATUL MIC-OSLEA, in cadrul FESTIVALULUI ”DRUMETII MONTANE”, organizat de Asociatia ”Drumetii Montane” & Jnepenii, ca etapa in cadrul Competitiei Nationale de Turism Sportiv  ”Stafeta Muntilor”.

Tabara de corturi va fi amplasata la Complexul Turistic Cheile Butii, asezat la poarta sudica de intrare in Parcul National Retezat.

Ajuns la cea de-a treia editie, Festivalul ”Drumetii Montane” se reinventeaza si aduce in acest an un nou concept, fiind un eveniment de turism montan, ce cuprinde sapte categorii de concurs, astfel incat fiecare dintre noi sa se regaseasa intr-una dintre acestea.

Ne adresam sportivilor de elita, pentru care am pregatit un traseu ce porneste de la aproximativ 900 m altitudine, urca pana la 2014 m si coboara la 1180 m, fetelor ambitioase si competitive, juniorilor plini de entuziasm, veteranilor ce aduc amintiri din muntii vremii, celor care vor sa se bucure de frumusetea muntilor si bucuria competitiei in timpi turistici – pentru care am pregatit categoria OPEN, copiilor pe care dorim sa-i educam intr-un spirit verde.

Noutatea o reprezinta categoria FAMILY, unde membrii aceleiasi familii (obligatoriu un copil cu varsta de maxim 13 ani impliniti), au de infruntat impreuna probe precum: cunostinte turistice, parcurgerea unui traseu tematic si orientare sportiva.

Pentru ca vara se apropie, nu-ti face alte planuri pentru inceputul lunii august, acceseaza www.festival.drumetiimontane.ro, inregistreaza-ti echipa si vino sa pasesti in tinutul povestilor fascinante  despre flacai viteji, domnite suave, haiduci, zmei inaripati, dinozauri pitici ... savureaza tot ce te inconjoara si vei fi un castigator! 

Orice persoana indiferent ca doreste sa participe in cadrul activitatilor sau pur si simplu sa faca o plimbare de weekend este asteptata de catre organizatorii festivalului.

Anul acesta se vor oferi premii consistente asigurate de sustinatorii evenimentului: Ch-Center Hosting, Dwyn.ro , Leichmann Weifert Group Romania, Doppelherz, Vitalis Group, Auro Media, Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii, Mobila Dalin, Apollomod Distribution, Piticlic, IBU Publishing, O & R Bacau, Mozartinno, Belkin, Craimont, ListaFirme.ro, Elmo-Print, A-Z Cursuri, Hotel Pestera, Xventure.net, MagazinulArtistilor.ro.

In anul 2014 fa o ascensiune  la 2014 m, pe varful Piatra Iorgovanului, locul de odihna al invingatorilor!

Activitatile din cadrul acestui festival sunt gratuite, mai multe detalii aflati de pe site-ul festivalului.

b2ap3_thumbnail_drumetii-montane-2014-1.JPG

Programul Festivalului Drumetii Montane 2014

Vineri: 01 august 2014

12:00 – 21:00 – Intampinarea participantilor si repartizarea locurilor de campare / cazare;

– tombola cu premii – castiga primii 100 de participanti sositi in tabara  (participarea este gratuita, fiecare concurent avand dreptul sa extraga un singur bilet);

21:30 – Aprinderea focului de tabara;

22:00 – Sedinta tehnica;

00:00 – Afisarea ordinii intrarii in concurs;

Sambata: 02 august 2014

06:15 – Buna dimineata soare! Un program de inviorare ce-ti pune sangele in miscare si te ajuta sa parcurgi traseul in cel mai scurt timp! Vino alaturi de Madalina Matcov sa-ti incarci bateriile pentru o zi plina de aventura!

06:45 – START cunostinte turistice, raid montan/drumetie, escalada si orientare;

17:00 – La joaca cu EVI! Activitati dedicate copiilor;

20:30 – Proba surpriza;

21:00 – Afisarea rezultatelor;

21:30 – Deschiderea programului cultural;

Duminica: 03 august 2014

10:00 – Afisarea rezultatelor pentru proba CULTURAL;

12:00 – Happy-end (festivitatea de premiere). 

Programul poate suferi modificari in functie de prognoza meteo sau alti factori.

b2ap3_thumbnail_drumetii-montane-2014.JPG

 

Blog posted from Retezat National Park, Romania View larger map

Comments

  • No comments made yet. Be the first to submit a comment

Posteaza un comentariu

Guest
Guest Duminică, 25 Iunie 2017