Menu

Sezatori creative de iarna la Compania D'arte

Sezatori creative de iarna la Compania D'arte

Crezi ca esti creativ? Crezi ca nu esti creativ? Vino sa descoperim impreuna noi resurse creative interioare. Te asteptam la sezatorile de iarna de la Compania D'arte. Vino si manifesta-ti creativitatea intr-un mediu prietenos, in interiorul unei comunitati creative.

Ce se intampla la sezatoarea noastra?

Sezatoarea este un obicei stravechi, in care oamenii se intalnesc si lucreaza impreuna, se asculta muzica, se canta, se spun povesti, ghicitori, glume, se deapana amintiri, se joaca jocuri sociale, se impartasesc idei si experiente si se fac conexiuni intre oameni.  Fiecare isi manifesta creativitatea dupa propria dorinta si putinta: se confectioneaza orice fel de obiecte handmade pentru propria folosinta, se creeaza obiecte de decor pentru casa, se picteaza ghete vechi, se picteaza orice, se croseteaza, se tricoteaza, se deseneaza, se taie, rupe, coase, lipeste, indoaie, se scrie si se face orice gen de activitate creativa iti propui de acasa sau descoperi la sezatoare. Vino cu materialele cu care doresti sa lucrezi si vom pune si noi la dispozitia ta diferite materiale pe care le poti folosi. Esti binevenit si daca doresti doar sa ne povestesti sau sa ne canti sau sa stai impreuna cu noi.

Vei creea singur si impreuna cu ceilalti,  descoperind si impartasind tehnici de lucru, idei si creativitate.

ZILELE DE SEZATOARE:

miercuri, 20 decembrie, intre orele 18:00 - 22:00

joi, 28 decembrie, intre orele 18:00 - 22:00

joi, 4 ianuarie 2018, intre orele 18:00 - 22:00

Poti veni la orice ora si stai cat doresti in intervalul orar 18:00 - 22:00.

DAR PENTRU GAZDA?

Donatiile sunt bineprimite, cu drag si recunostinta. Donatia recomandata pentru fiecare intalnire este 30 RON, banii fiind folositi pentru sustinerea activitatii Companiei D'arte.

Noi va asteptam cu ceai cald si cafea. Daca doriti sa va ospatati cu de-ale gurii e nevoie sa veniti cu ele in propria desaga.

CINE POATE FI MUSAFIR?

Orice om, copil sau adult, doreste sa petreaca momente creative impreuna cu ceilalti. Nu exista limita de varsta.

CUM ANUNTI GAZDA CA VII?

Da-ne un telefon sau un mesaj sau un email in care sa ne spui numele si cu ce crezi ca vei veni la sezatoare. E nevoie sa stim cine vine pentru a putea pregati locul potrivit nevoilor tale de creatie.

Tel. 0723297456 // 0720762073

Email. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Website: www.companiadearte.com

CINE-I GAZDA? Compania D'arte

Str.Pestalozzi nr.22 (in curtea fostei Fabrici de Baterii)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.