Menu

Concert Madalin Luca nai & electronic & experimental sounds

Concert Madalin Luca nai & electronic & experimental sounds

Concert Madalin Luca nai & electronic & experimental sounds Manufactura Handmade Cafe Timisoara - 11 februarie 2010


 

CONCERT DE NAI & ELECTRONIC & EXPERIMENTAL SOUNDS

11 februarie 2010

       Compania D’arte va invita la un concert inedit, atipic pentru scena muzicala romaneasca, care se va desfasura in Club Manufactura Handmade Cafe Timisoara, in data de 11 februarie 2010, ora 21:00. Concertul lui Madalin Luca „CONCERT DE NAI & ELECTRONIC & EXPERIMENTAL SOUNDS” se adreseaza tinerilor deschisi catre noi experiente sonore, tinerilor lipsiti de prejudecati muzicale care doresc sa descopere si sa cunoasca diversitatea, libertatea si creativitatea oferita de artist prin intermediul muzicii.

[embed=videolink]{"video":"https://www.youtube.com/watch?v=NwOI4UlMBBU","width":"1000","height":"500"}[/embed]

       Madalin Luca este un cautator de noi modalitati de exprimare muzicala, reusind sa descopere si sa propuna publicului un gen de concert unic. Concertul propune un univers sonor propriu, artistul construind o lume muzicala complexa si completa folosind mijloace de expresie ale muzicii electronice, experimentale, diverse efecte sonore, naiul.

  afis-color-1     Singur pe scena, Madalin Luca recreeaza o intreaga orchestra prin utilizarea loop-station-ului, a naiului transpus prin procesorul de voci, a sunetului pur al naiului, a diferitelor sunete electronice si experimentale. Unicitatea fiecarui concert de gen sustinut de artist consta in recrearea muzicii ad-hoc prin improvizatia muzicala. Astfel fiecare concert este inimitabil si irepetabil, constructia sonora fiind bazata pe improvizatie. Veti  re/intalni un artist cu o bogata experienta muzicala in diferite genuri ale muzicii, care stie sa creeze o atmosfera sonora speciala purtand publicul intr-o altfel de lume rupta de cotidian. 

Mai multe din această categorie: « Daruind vei dobandi Sorin Oncu - Still Life 1 »

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.