Menu

Fii VOLUNTAR pentru tine

Dorim sa creem o retea de colaborare intre oameni din diferite locuri ale lumii. Doresti o experienta inedita? Portile Companiei D'arte sunt deschise oricarui voluntar dornic sa initieze proiecte educationale, sociale, artistice si culturale viabile sau sa participe la proiectele asociatiei noastre, indiferent de varsta si calificarea profesionala pe care o are.

Compania D'arte primeste permanent voluntari pentru sustinerea activitatilor organizatiei. Orice meserie ai avea este posibil sa stabilim un parteneriat eficient si pentru noi si pentru voi.

A fi voluntar este o investitie profitabila in evolutia ta umana si a carierei tale. Timpul "pierdut" prin implicarea in proiecte non-profit este de fapt timp "investit", iar activitatea desfasurata devine "experienta acumulata" . Si nu in ultimul rand celebrul "Time is Money" va fi valorificat prin angajamente contractuale viitoare care pot fi obtinute pe baza activitatilor desfasurate in cadrul unui ONG. CV-ul tau va capata plus/valoare prin imaginea pozitiva dobandita prin prisma activitatii intr-un ONG in beneficiul comunitatii.

Argumentele ar fi multe si toate pozitive, dar ar fi de dorit ca fiecare persoana care doreste sa se implice ca voluntar sa aiba propria miza umana, propriul scop ... iar acesta sa coincida cu oferta de activitate a organizatiei noastre.

Daca doriti sa va implicati, descarcati , completati Formularul de inscriere ca voluntar dupa ce il descarcati de pe aceast sie si trimiteti-ni-l prin email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. impreuna cu o Scrisoare de motivatie sau un email cuprinzand cateva randuri in care ne spuneti care este motivatia care va indeamna sa va alaturati noua.

Acesta este un prim pas pentru a ne oferi detalii despre asteptarile pe care le aveti implicandu-va in activitatea noastra iar noi vom analiza daca va putem oferi cadrul necesar dezvoltarii abilitatilor voastre.

Si impreuna vom sti daca prin parteneriatul nostru vom putea fi utili celorlalti oameni pentru care actioneaza organizatia noastra.

PUTETI DESCARCA FORMULARUL PENTRU INSCRIEREA CA VOLUNTAR IN ASOCIATIE DE AICI: http://www.companiadearte.com/proiecte/actualitate/fii-voluntar-pentru-tine-1

Si trimiteti-l completat la adresa de email : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.