Menu

1.     Arta si cultura romaneasca in context european. Compania D’arte isi propune sustinerea si promovarea artei si culturii romane de reala valoare, in spatiul romanesc si european, prin initierea de proiecte specifice vizand manifestari ale artei contemporane din toate domeniile precum si prin proiecte avand drept scop cunoasterea si pretuirea artei si culturii nationale si a mestesugurilor traditionale adresate atat societatii romanesti cat si spatiului european.

2.     Educatie prin arta si cultura a copiilor si tinerilor – viitorii producatori si consumatori culturali. Compania D’arte initiaza proiecte de implementare a educatiei non formale in randul copiilor si tinerilor precum si proiecte vizand educarea copiilor si tinerilor prin intermediul artei si culturii

3.     Incluziunea sociala a categoriilor defavorizate prin intermediul artei. Compania D’arte realizeaza proiecte avand drept scop incluziunea sociala prin intermediul artei si culturii a diverselor categorii de oameni defavorizate social , arta si cultura fiind utilizate ca mijloace de exprimare a problemelor cu care se confrunta , ca mijloc de comunicare intre categorii de oameni integrati social si categorii de oameni marginalizati in societate, precum si pentru dezvoltarea personalitatii proprii si a abilitatilor de viata.

4.     Dezvoltarea personalitatii persoanelor cu deficiente prin intermediul artei. Compania D’arte organizeaza proiecte aplicand metodele terapiei prin arta in mediul persoanelor cu deficiente diverse, in special copii si tineri.