Menu

Cursuri de chitara pentru adulti

Cursuri de chitara pentru adulti

 CURSURI DE CHITARA PENTRU ADULTI

Cursul de chitara este destinat adultilor  cu varsta peste 18 ani, se desfasoara individual si este personalizat, adaptat varstei si nivelului muzical specific fiecarui participant. Profesorul va indruma cursantul, tinand cont de personalitatea, inclinatiile si calitatile native ale acestuia.

Dupa fiecare perioada de 3 – 4 luni de participare la cursuri, in functie de evolutia cursantilor, oferim posibilitatea cursantilor de a participa ca interpreti la diverse manifestatii culturale organizate de Compania D’arte sau de alte institutii specializate.

La finalul unei perioade de 8 luni de participare la cursuri, vom organiza un eveniment public, ce va fi filmat si fotografiat si promovat pe internet.

Compania D’arte ofera certificat  de participare pentru perioada frecventarii cursurilor.

CE VEI STUDIA

Cursantul poate alege intre studiul chitarei clasice sau studiul chitarei electrice, in functie de propria personalitate

insusirea si exersarea tehnicilor de interpretare la chitara

elemente de muzică clasică

noțiuni de teorie muzicală

piese din repertoriul muzicii folk pentru chitară

CINE POATE PARTICIPA

Persoane cu varsta peste 18 ani

PROGRAMUL DE DESFASURARE

JOI - VINERI

Intervalul de desfasurare al cursurilor: orele 10:00 – 17:00

Cursuri INDIVIDUALE: fiecare curs are durata de 1 ora sau 1:30 ore (cursantul poate alege intervalul de timp potrivit in momentul inscrierii)

In momentul inscrierii puteti alege ora de participare la curs potrivita programului personal. In intervalul orar ales la inceputul cursului, pot surveni modificari, in cazul schimbarii programului profesorului sau cursantului. Modificarile determinate de schimbarea programului profesorului vor fi anuntate in timp util si noul orar va fi stabilit de comun acord cu participantul la curs.

In cazul in care programul cursantului s-a modificat esential, putem stabili de asemenea un nou interval orar potrivit participarii la curs, potrivit si cu programul disponibil al profesorului.

PERIOADA DE DESFASURARE

Cursurile de chitara incep la 4 octombrie 2018 si se desfasoara pe tot parcursul anului.

Inscrierile sunt deschise permanent.

LOCUL DE DESFASURARE

Compania D’arte/ Timisoara

Str.Pestalozzi nr.22 (in incinta fostei fabrici de baterii) / Timisoara

COSTUL CURSULUI

INDIVIDUAL: 60 RON/ ora

Primul atelier se achita in momentul inscrierii si consta in testarea aptitudinilor muzicale si nivelului de pregatire al cursantului.

Urmatoarele ateliere se achita anticipat, sub forma de abonament, pentru o perioada de 4 ateliere.

MENTIUNE SPECIALA:

Fiecare cursant e nevoie sa aiba propriul instrument, pentru a putea continua studiul acasa conform recomandarilor profesorului (chitara clasica sau electrica in functie de tipul de curs ales). Profesorul va poate recomanda, in momentul inscrierii, variantele posibile pentru a alege instrumental potrivit.

PROFESOR: ANA PIELOIU

Ana a început studiile muzicale în cadrul Liceului de Artă, Tîrgu Mureș, la secția de chitară clasică. În timpul studiilor liceale a obținut o bursă de studiu în cadrul Oskarshamns  Musikskola, din Suedia, moment în care a luat contact cu alte genuri muzicale (rock, jazz, pop), chitara electrică și basul electric. Revenită în România, continuă studiile la Facultatea de Muzică din Timișoara, la secțiile de chitară solo și muzică de cameră, cu diplomă de licență și masterat.  În anul 2007 a devenit profesor titular de chitară clasică, în cadrul catedrei de coarde a Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi”, din Arad, pe care o coordonează și în prezent. De-a lungul timpului, Ana a fost membră în diverse formații de muzică instrumentală (Thy Veils, Murnau) și corală și a colaborat în numeroase rânduri în diverse producții teatrale în cadrul Teatrului Clasic „Ioan Slavici”  din Arad. 

INFORMATII SI INSCRIERI:

Pentru informatii si inscrieri ne puteti contacta prin email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  sau telefonic la nr.de tel. 0723297456 / 0720762073

Ne puteti trimite in email sau prin sms informatiile despre persoana care doreste sa se inscrie: intervalul orar si perioada cursului la care doreste sa participe, numele, varsta, scoala pe care o frecventeaza, experienta in domeniu, datele de contact . Formularul de inscriere il veti completa in prima zi a cursului.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.