Menu

ATELIER DE PICTURĂ PENTRU ADULȚI

ATELIER DE PICTURĂ PENTRU ADULȚI

ATELIER DE PICTURĂ PENTRU ADULȚI

Te invităm la un nou atelier de pictură în care să-ți manifești creativitatea prin artă, pictând propriul tablou. De ce să-ți oferi darul picturii? Pentru a-ți manifesta talentul conștientizat sau latent, pentru a-ti exprima emoțiile și gândurile într-un mod artistic, pentru a te redescoperi oglindindu-te în lumea creată de tine într-un tablou, pentru a te relaxa profund prins in fluxul exprimării prin culoare și formă, pentru a fi în conexiune cu ține însuți, pentru a învăța un nou mod de manifestare artistică, pentru a cunoaște din interior lumea artei practicând-o, pentru că „arta scutură din suflet praful adunat în viaţa de zi cu zi” (Pablo Picasso) Vei picta sub îndrumarea unui profesor experimentat, exprimându-te în acord cu ține însuți și asfel creația ta va fi unică și interesantă.  

CE VOM FACE:

Vei crea propriul tău tablou, care-ți va aparține.Vei fi îndrumat pas cu pas, prin suport individualizat, pentru a te familiariza cu tehnicile şi materialele de pictură pe pânză, pentru a-ți însuși noțiunile și abilitățile necesare evoluției artistice, conform propriului nivel de cunoștințe și pricepere.

Vei dobândi noţiunile necesare obţinerii unei compoziţii armonioase : încadrarea în pagină, etapele lucrului, schiţa – desen- culoare. Noțiunile teoretice vor fi însușite prin integrarea lor în practica picturii.

Vei experimenta amestecul culorilor pornind de la culorile de baza și transformându-le în culori secundare și terțiare, pentru a crea tablouri potrivite propriei personalități și stil de exprimare creativă.

Prin fiecare atelier de pictură pe care îl propunem vei experimenta teme și tehnici noi. 

Materialele folosite sunt: pânză pe șasiu; culori acrilice; pensule.

VÂRSTA: 18ani+

NUMĂR PARTICIPANȚI: grupa va fi formată din maxim 10 persoane

DURATA ATELIERULUI: 2 ore

COSTUL ATELIERULUI: 60 RON reprezentând contravaloarea atelierului de 2 ore.

Toate materialele necesare sunt incluse în preț. 

 

UNDE: la Compania D’arte
www.companiadearte.com

ÎNSCRIEREA: Înscrierea se poate face prin email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  sau telefonic la nr.de tel. 0723297456. Pentru înscriere avem nevoie de următoarele informații: numele și prenumele dvs., vârsta și date de contact (telefon și email).
Vă asteptăm cu drag!

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.