Menu

ATELIER DE PICTURĂ PENTRU ADULȚI

ATELIER DE PICTURĂ PENTRU ADULȚI

Vă propunem să experimentați magia creației prin culoare, pictând propriul tablou, pentru tine sau pentru a-l dărui unui om drag. Nu ai pictat niciodată? Crezi că nu ai talent de pictor? Noi îți propunem să-ți descoperi noi resurse de exprimare creativă. Vei putea exprima propriile emoții și gânduri prin pictură, sub îndrumarea unui profesor experimentat, într-o atmosfera relaxantă și creativă.

Ne vom familiariza cu tehnicile şi materialele de pictură pe pânză, vom dobândi noţiunile necesare obţinerii unei compoziţii armonioase (încadrarea în pagină, etapele lucrului, schiţa – desen- culoare) şi vom experimenta amestecul culorilor pentru o lucrare plină de expresie plastică şi veselie creatoare.

VÂRSTA: 18ani+

NUMĂR PARTICIPANȚI: grupa va fi formată din maxim 10 persoane

CÂND: luni, 10 decembrie, orele 19:00 – 21:00

DURATA ATELIERULUI: 2 ore

COSTUL ATELIERULUI: 60 RON reprezentând contravaloarea atelierului de 2 ore.

Toate materialele necesare sunt incluse în preț.

PROFESOR: DANA SIMIONESCU – profesor la Liceul de Arte Plastice Timișoara și doctorand la Facultatea de Arte și Design Timișoara, având o solidă formare profesională și o valoroasă experiență artistică.

Pe parcursul carierei sale, Dana Simionescu a avut diferite expoziții personale și de grup, a coordonat şi participat la diferite proiecte de artă şi design, a susținut ateliere de artă plastică, a scris articole de artă pentru revista Art Out, a fost designer vestimentar în cadrul Companiei Rocks Clothing, Companiei Ana Cioclov Atelier, Compania Breslo, a fost angajată a Companiei Koton și Zara. A participat la diferite concursuri de specialitate unde a obținut o serie de premii și distincții.

Pe Dana Simionescu o puteți descoperi aici: https://www.breslo.ro/danaboutique

UNDE: la Compania D’arte, str.Pestalozzi nr.22 ( în incinta fostei Fabrici de baterii)
www.companiadearte.com

ÎNSCRIEREA: Înscrierea se poate face prin email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  sau telefonic la nr.de tel. 0723297456. Pentru înscriere avem nevoie de următoarele informații: numele și prenumele dvs., vârsta și date de contact (telefon și email).
Vă asteptăm cu drag!

Începând cu luna ianuarie 2019 vă așteptăm la Clubul de artă plastică pentru adulți susținut de Dana Simionescu la Compania D’arte.

În cadrul clubului pentru adulți, vom studia mari curente artistice și vom crea propriile picturi în stilul specific fiecărui curent artistic:  Pointilismul, Cubismul, Expresionismul, Suprarealism, Realism. etc. Vom descoperi opera marilor pictori: Georges Seurat, Pablo Picasso, Van Gogh, Paul Gaugain, Jackson Pollock, Salvador Dali , etc. Vom studia tipuri de compoziție: închisă, deschisă, decorativă, picturală etc. Vom descoperi valoarea contrastelor cromatice (cald-rece, deschis-închis, clar-obscur, cantitate, calitate, simultan, complementar)etc.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.